TROOPER jij mee met BEKUBBST DEROP!!! 

Trooper jij mee met Bekubbst Derop!!!?
Jaar na jaar wordt het voor veel verenigingen of vzw's moeilijker en moeilijker om extra financiële middelen te vinden. Daarom besloot Bekubbst Derop!!! zich aan te sluiten bij een online webshopplatform, genaamd Trooper!

Hieronder vinden jullie een woordje uitleg van wie of wat Trooper juist is en hoe het werkt, tevens kunnen jullie ook kijken of er momenteel een grote actie loopt van één van de aangesloten webshops!

Wat is Trooper?
Trooper is een online webshopplatform waar je terecht kan voor al je online aankopen bij zeer veel verschillende webshops.

Hoe werkt dat juist?
Wanneer je normaal online shopt, ga je meteen naar de webshop waar je iets wenst te bestellen. Bij Trooper ga je eerst langs de 'Trooper-pagina' van je gewenste vereniging/vzw die je wil steunen.
Je kiest hier bij voorkeur voor Bekubbst Derop!!! en wij krijgen dan een kleine commissie op wat jij betaalt voor het  product dat je wil kopen.
Nadat je dit hebt gedaan kan je zoveel online shoppen als je wil en ondertussen Bekubbst Derop!!! steunen zonder daar zelf 1 eurocent extra voor te betalen! Dit kan volledig anoniem gebeuren of je kan je naam en emailadres invullen en dan krijgt je een mail met het bedrag dat uw aankoop heeft opgeleverd.

Het kost mij dus niets extra?
Dat klopt volledig! De webshop geeft ons een commissie en de koper betaalt hiervoor absoluut niets extra!
De enige voorwaarde is dat je telkens langs onze Trooper-pagina van Bekubbst Derop!!! passeert!

Wat kan ik bestellen via Trooper?
Echt alles! Enkele van de grootste online webshops van België en Nederland zijn aangesloten bij Trooper. Je kan dus bijna alles kopen via de webshops die meedoen met Trooper. 
Dit gaat van huishoudproducten tot elektronica of kleding, zelfs je boodschappen kan je via Trooper doen.
Je kan ook iets te eten bestellen of meteen een reisje boeken via onze Trooper-pagina!
Er zijn meer dan 200 webshops aangesloten bij Trooper, het loont dus zeker de moeite om ons een kijkje te nemen en ons te steunen!

Waar vind ik de link naar jullie Trooper-pagina?
De link vind je hieronder of telkens je op de naam van onze vereniging klikt!
https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/bekubbstderop

Bekubbst Derop!!! wenst jullie alvast te bedanken voor jullie steun!


35x DANKJEWEL AAN ZIJ DIE ONS STEUNDE MET CORNET ...